Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2014 10:49 - Изкуството на сватбената фотография
Автор: heavenstudio Категория: Изкуство   
Прочетен: 1163 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.07.2014 22:38


Сватбата - едно от най-щастливите събития в живота,  всеки би искал дълго време да помни този ден. Сватбената фотография е най-добрият начин да запазите спомена за сватбения ви ден .
image

Може да се каже, че сватбата и фотографа са неразделни понятия, както автомобила и гражданската отговорност . Трябва да се отбележи, че сватбената снимка през деветнадесети век не е била като днешните, обикновено е представлявала статичен портрет на двамата, където единият е седнал на стол. Както и обща снимка с всички гости. Тогава са популярни сватбените снимки, направени с лека ирония. Тези картини изобразяват различни етапи на ухажване между младия мъж и неговата невеста, запечатвайки първите няколко месеца от брачния им живот. Интересните и висококачествени сватбени снимки без притеснение могат да бъдат сравнени с изкуство, чийто създател е сватбеният фотограф. И ако, за да се извърши качествено автомобилно застраховане не се изисква кой знае какво, в областта на сватбена фотография трябва да имате специални знания и умения. Колкото по-опитен сватбен фотограф наемете толкова  по-интересни и красиви снимки ще имате.
image
Има няколко стила на сватбено фотозаснемане, двата най-популярни от тях са фотожурналистика и традиционен стил. Основната задача на фотожурналистиката е  да улови всички събития, които се случват на сватбата, като че ли от външен наблюдател. В този случай, фотографът не прави портрети, той се опитва да изрази радостта от сватбеното настроение.  Фотожурналистиката не се ръководи от определени срокове, правила. Тук акцентът е върху това, което се случва, а сватбените емоции, осветление, фон и всичко останало отива на заден план. В традиционния стил на сватбената фотография, основната задачата на фотографа е да направи портрети на младоженците и техните гости. Този стил включва избор на най-подходящото осветление, настройка на яркостта, избор на добър фон и т.н. Често, за да се направи сватбеният албум разнообразен и интересен, сватбените фотографи преплитат едновременно и двата стила, описани по-горе.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: heavenstudio
Категория: Изкуство
Прочетен: 9038
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930